CAMPIONATUL NAȚIONAL DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP 2019

Federația Română de Pescuit Sportiv organizează în cadrul calendarului sportiv oficial pentru anu 2019, Campionatul Național de Pescuit Sportiv la crap, în perioada 19 – 22 septembrie 2019, pe pista de pescuit sportiv Doripesco, din jud. Brașov.

La acestă competiție oficială, la care se decernează Titlurile de Campioni Naționali și se stabilește componența nominală a echipei reprezentative naționale ce va reprezenta România la Campionatul Mondial din Ucraina de anul viitor (2020) participă echipele înscrise de cluburile sportive afiliate la federație.

Condițiile de înscriere:

1. Clubul să fie membru (afiliat provizoriu sau definitiv) la federație;

2. Să facă dovada achitării cotizației de membru pe anul 2019, iar cele cu restanțe să facă dovada achitării la zi a cotizației anuale în valoare de 1000 lei/an și a taxelor de vizare a legitimațiilor sportivilor pe anul în curs în valoare de 15 lei/sportiv;

3 Sportivii legitmați să dețină autorizația de sportiv de performanță și legitimația vizată de federație pe anul în curs și viza medicală valabilă efectuată la un Cabinet de medicină sportivă autorizat.

Federația Română de Pescuit Sportiv a achitat taxa de închirierea a Bazei de pescuit sportiv Doripesco, aflată acum în procedura de omologare.

Pe perioada competiției sunt interzise următoarele:

  • consumul de alcool și de alte substanțe interzise de Lege, conform Regulamentului WADA;
  • accesul pe pista de concurs fără viza medicală efectuată;
  • crearea de conflicte de orice natură;
  • limbaj licențios sau obscen;
  • orice altă manifestare menită să perturbe buna desfășurare a competiției;

Termenul de înscriere a echipelor participante este de 10 august 2019, numărul maxim de echipe înscrise fiind de 24 per total. Înscrierea se va face în ordinea solicitării, până la complinirea numărului de 24 de echipe.

În conformitate cu Regulamentul de organizare și practicare a pescuitului sportiv din România, un club poate înscrie una sau mai multe echipe.

Pentru Locul I (stabilit ca fiind câștigătoarea sectorului cu cea mai mare cantitate totală de pește, locurile II și III fiind câștigătoarele celorlalte sectoare, în funcție de cantitate),  se va conferi  membrilor echipei Titlul de Campioni Naționali pe anul 2019, Diplomele, Cupele, Medalile și Tricourile de Campioni Naționali și li se va intona Inmul de Stat al României.

Locurile II și III vor primi Dilome, cupe și medalii.

Echipa Națională va fi alcătuită din câștigătorii Locului I pe fiecare sector, care se va completa cu o rezervă compusă din echipa cu cel mai bun loc II la general.

Programul complet al competiției oficiale, precum și Regulamentul competiției, va fi postat pe pagina web a federației.

Președinte FRPS,

Ștefan Popescu

 

Speak Your Mind

*