Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulament de utilizare a forumului FRPSC (v1.0)
#1
          Forumul FRPSC  este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai,fara exceptie.  Regulamentul forumului se aplica si devine obligatoriu din momentul in care un utilizator se inregistreaza si isi creeaza un cont pe forum.

          Forumul este un loc pe care il punem la dispoziție in mod public, însa nu e un bun comun, de abuzat ca atare, iar utilizarea sa nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre FRPSC. In acest sens, atragem atentia ca  administratorii forumului isi rezerva dreptul de a-si selecta utilizatorii.

          Incalcarea oricarei prevederi a prezentului Regulament de catre un membru, permite moderatorilor sau administratorilor FRPSC sa dea avertismente  sau in cazuri grave sa ii restrictioneze pe perioada nedeterminata,  accesul la forum.

          Necunoasterea Regulamentului nu poate fi invocata drept scuza pentru incalcarea sa. FRPSC are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului , de aceea recomandarea noastra este ca utilizatorii sa citeasca periodic acest subiect,  pentru a fi la curent cu  eventualele actualizari si reguli noi introduse.


         De asemenea, recomandarea noastra este sa va completati cat mai multe din campurile de la profil, sa completati cat mai clar si coerent orice raspuns, subiect pe care il creati, sa respectati regulile forumului si pe ceilalti utilizatori. Postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza (sau "offtopic") este dezavuata. Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

         Asadar, atragem atentia ca pe Forumul FRPSC sunt interzise actiunile precum :

1. crearea si folosirea de conturi multiple  sau "clone" ale aceluias utilizator, Conturile  clona vor fi suspendate definitiv, iar contul principal poate fi suspendat temporar.

2. Jignirile si atacul la persoana, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.


3. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor.

4. postarea de discutii sau deschiderea de noi subiecte care contravin legilor Romaniei sau care instiga la incalcarea acestor legi. Consideram ca se includ aici- dar fara a se limita la acestea - informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) .


5. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc). de asemenea nu este agreata folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate, sau scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

6. folosirea unui nume de utilizator sau „ nickname”  asemanator cu unul deja existent (cu scopul de a crea confuzie).

7. folosirea in semnatura/status a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului.

8 . atasarea de fisiere cu potential periculos, ce contin imagini  vulgare sau programe tip virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal . Ca si recomandare , va rugam sa nu atasati nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

Va multumim,

 
Echipa Forum FRPSC.ro
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)