Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 347
» Latest member: RobertCig
» Forum threads: 29
» Forum posts: 176

Full Statistics

Online Users
There are currently 5 online users.
» 0 Member(s) | 5 Guest(s)

Latest Threads
Permise Pescuit 2016
Forum: Discutii Generale
Last Post: marius borchin
02-26-2016, 06:41 AM
» Replies: 7
» Views: 35,073
C.N Copca 2016 cateva imp...
Forum: Discutii Generale
Last Post: marius borchin
02-11-2016, 10:03 AM
» Replies: 0
» Views: 10,103
Sa ne prezentam!
Forum: Discutii Generale
Last Post: Cornelius
02-05-2016, 09:03 PM
» Replies: 5
» Views: 28,569
Site-FRPS
Forum: Discutii Generale
Last Post: diaconita petru
01-22-2016, 03:38 PM
» Replies: 1
» Views: 12,643
Concursuri internationale
Forum: Competitii de pescuit
Last Post: marius borchin
01-12-2016, 12:36 PM
» Replies: 2
» Views: 12,807
2016
Forum: Discutii Generale
Last Post: marius borchin
12-31-2015, 06:43 AM
» Replies: 0
» Views: 9,643
Regulament de utilizare a...
Forum: Discutii Generale
Last Post: admin
12-18-2015, 02:16 PM
» Replies: 0
» Views: 11,962

 
  C.N Copca 2016 cateva impresii !
Posted by: marius borchin - 02-11-2016, 10:03 AM - Forum: Discutii Generale - No Replies

Vorba d-lui Sorin Rudeanu ,,Primul Hop l-am Trecut". Felicit pe aceasta cale conducerea federatiei care a facut posibila desfasurararea primei editii de C.N la Copca 2016. In mod deosebit d-lui Petru Diaconita  RESPECT !!!  ptr. tot ceea ce a facut ca acest eveniment sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Felicitari clubului Cetate Alba Iulia ptr. numarul mare de sportivi cu care sa prezentat la concurs si binenteles pentru adjudecarea  a 5 trofee din 6 puse in joc, felicitari celorlalti sportivi, arbitii, medic, presa, personaluilui unde am fost cazati. Felicitari d-lui Stefan Popescu ; caruia imi permit sa-i transmit  ,,treaba dansului nu s-a terminat''  din contra, pentru a continua sunt multe lucruri de facut !

Print this item

  Site-FRPS
Posted by: marius borchin - 01-22-2016, 11:43 AM - Forum: Discutii Generale - Replies (1)

Cred ca este timpul si cazul ca si site-ul oficial a FRPS sa devina profesionist, sa contina: stiri, informatii, comunicate, calendar competional, baza de date FRPS la zi (structura de conducere,comisii si colegii, cenzori, etc), loturi......
Cateva exemple nu strica;
http://www.frh.ro/
http://www.frvolei.ro/ 
http://www.frt.ro/ro/
http://www.romgym.ro/
http://www.frf.ro/
http://froina.ro/
http://federatie-popice.ro/
Pot continua.Pe nici un site nu am vazut ;subiecte care sa contina atacuri la persoana, jigniri, amenintari, fraze, cuvinte obscene, etc.Rog si pe aceasta cale upgradarea site-ului si eliminarea totala a postarilor care intr-un fel s-au altul aduc prejudicii de imagine si credibilitate federatiei. Cand semnati comunicatele ca si presedinte FRPS va reamintesc ca vorbiti in numele a 14 membrii afiliati definitiv si 7 membrii afiliati provizoriu. Cu tot respectul nu este pagina dvs privata unde sa postati orice si oricum.!

Print this item

  Concursuri internationale
Posted by: marius borchin - 01-11-2016, 06:53 PM - Forum: Competitii de pescuit - Replies (2)

Preston Serbia TEAM FEEDER Challenge. Unul din cele mai mari concursuri de feeder din 2016.Se desfasoara cu aproximativ o luna inaintea C.M. de Feeder Serbia 2016
http://www.feeder-challenge.com/

Print this item

  2016
Posted by: marius borchin - 12-31-2015, 06:43 AM - Forum: Discutii Generale - No Replies

Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate si fericire.Sărbători fericite alături de cei dragi. La Multi Ani!

Print this item

  Permise Pescuit 2016
Posted by: marius borchin - 12-20-2015, 04:50 PM - Forum: Discutii Generale - Replies (7)

In urma cu aprox.2 saptamani pe site-ul Anpa a fost postat un nou proiect de ordin privind pescuitul sportiv.Poate niste lamuriri ar fi binevenite, 2016 ne bate la usa !!!
Proiect ORDIN privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ-sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ-sportiv, precum şi modelele permiselor de pescuit recreativ-sportiv

Print this item

  Regulament de utilizare a forumului FRPSC (v1.0)
Posted by: admin - 12-18-2015, 02:16 PM - Forum: Discutii Generale - No Replies

          Forumul FRPSC  este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai,fara exceptie.  Regulamentul forumului se aplica si devine obligatoriu din momentul in care un utilizator se inregistreaza si isi creeaza un cont pe forum.

          Forumul este un loc pe care il punem la dispoziție in mod public, însa nu e un bun comun, de abuzat ca atare, iar utilizarea sa nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre FRPSC. In acest sens, atragem atentia ca  administratorii forumului isi rezerva dreptul de a-si selecta utilizatorii.

          Incalcarea oricarei prevederi a prezentului Regulament de catre un membru, permite moderatorilor sau administratorilor FRPSC sa dea avertismente  sau in cazuri grave sa ii restrictioneze pe perioada nedeterminata,  accesul la forum.

          Necunoasterea Regulamentului nu poate fi invocata drept scuza pentru incalcarea sa. FRPSC are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului , de aceea recomandarea noastra este ca utilizatorii sa citeasca periodic acest subiect,  pentru a fi la curent cu  eventualele actualizari si reguli noi introduse.


         De asemenea, recomandarea noastra este sa va completati cat mai multe din campurile de la profil, sa completati cat mai clar si coerent orice raspuns, subiect pe care il creati, sa respectati regulile forumului si pe ceilalti utilizatori. Postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza (sau "offtopic") este dezavuata. Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

         Asadar, atragem atentia ca pe Forumul FRPSC sunt interzise actiunile precum :

1. crearea si folosirea de conturi multiple  sau "clone" ale aceluias utilizator, Conturile  clona vor fi suspendate definitiv, iar contul principal poate fi suspendat temporar.

2. Jignirile si atacul la persoana, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.


3. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor.

4. postarea de discutii sau deschiderea de noi subiecte care contravin legilor Romaniei sau care instiga la incalcarea acestor legi. Consideram ca se includ aici- dar fara a se limita la acestea - informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) .


5. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc). de asemenea nu este agreata folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate, sau scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

6. folosirea unui nume de utilizator sau „ nickname”  asemanator cu unul deja existent (cu scopul de a crea confuzie).

7. folosirea in semnatura/status a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului.

8 . atasarea de fisiere cu potential periculos, ce contin imagini  vulgare sau programe tip virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal . Ca si recomandare , va rugam sa nu atasati nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

Va multumim,

 
Echipa Forum FRPSC.ro

Print this item

  Sa ne prezentam!
Posted by: marius borchin - 12-16-2015, 06:25 PM - Forum: Discutii Generale - Replies (5)

In aceasta sectiune va invit sa facem cunostinta.

Incep eu:
- Borchin Marius membru fondator-CLUB SPORTIV MONSTER FISH TIMISOARA
Adresa: P-ta. UNIRII 3 , TIMISOARA, TEL : 0256434644, mobil 0729487670
CUI : 27716150, CIS:TM/A2/00330/2010 An incheiere 22.12.2010

Certificatul de Identitate Sportiva
http://monsterfishtimisoara.ro/wp-conten...04/cis.png

Print this item