CALENDARUL COMPETIȚIONAL OFICIAL AL ROMÂNIEI LA PESCUIT SPORTIV – 2014

În baza Hotărârii Adunării Generale nr. 1/2014, a FRPS din data de 15 martie a.c., a fost aprobat Calendarul Competițional oficial de pescuit sportiv al României pentru anul 2014.
Începând de azi, 17 martie 2014, cluburile sportive afiliate pot inscrie sportivii și echipele de competiție pe probe sportive. Pot înscrie echipe și cluburile care vor solicita afilierea până la data începerii competițiilor, după aprobarea afilierii provizorii de către Biroul federal.
În acest sens, cluburile sportive trebuie să finalizeze legitimările, să vizeze legitimatiile sportive pe anul în curs și să efectueze vizitele medicale pentru sportivii angrenați în calendarul competițional oficial. Totodată, Adunarea Generală prin Hotărârea nr. 9/15.03.2014 a aprobat deplasarea echipelor reprezentative naționale în vederea obținerii Autorizațiilor de participare la competițiile internaționale oficiale, organizate sub egida CIPS, conform calendarului acestui organismsportiv.
Cluburile sportive care nu și-au achitat cotizațiile pe anul în curs, vor putea înscrie echipele doar după plata cotizației de membru.

Gabriel Ignat

Președinte Comisie de Competiții, omologări și clasificări sportive

Calendar 2014

Speak Your Mind

*