CAMPIONII NAȚIONALI LA PESCUIT SPORTIV – PROBELE STAȚIONAR ȘI FEEDER AU FOST DESEMNAȚI.

  • În perioada 11-13 octombrie 2019, pe Lacul Ostroveni din Municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a încheiat Campionatul Național de Pescuit Sportiv, probele pescuit staționar și pescuit cu coșuleț(feeder).

Pe o baltă capricioasă, în care peștele a fost foarte mofturos, câștigătorii Campionatului Național la probele menționate sunt:

1. Pescuit Sportiv staționar:

  •  Cătălin Schirger – Locul I și Titlul de Campion Național (pentru a doua oară consecutiv) – Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia
  • Emil Carcadia – Locul II – Clubul Sportiv Gorj Fishing
  • Gârtone Gigi – Locul III – Clubul Sportiv Caraș -Reșița

2. Pescuit Sportiv feeder:

  • Iulian Hosu – Locul I și Titlul de Campion Național – Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia
  • Claudiu Nicolae Lupșan – Locul II – Clubul Sportiv Cetate Alcba Iulia
  • Sorin Farcaș – Locul III – Clubul Sportiv Caras – Reșița

Federația Română de Pescuit Sportiv mulțumește pe această cale Conducerii Municipiului Râmnicu Vâlcea și membrilor Consiliului local pentru excelentele condiții de competiție, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea pentru prezența în vederea bunei desfășurări a Campionatului Național, Poliției Comunitare Râmnicu Vâlcea și tuturor celor care au sprijinit această competiție oficială. De asemenea spectatorilor care au urmărit această primă Competiție oficială de pescuit sportiv desfășurată în orașul lor de reședință.

Nu în ultimul rând, Federația Română de Pescuit Sportiv mulțumește sponsorului acestei Competiții oficiale, Societatea comercială Nedeias din Bistrița Năsăud pentru frumoasele  trofee oferite câștigătorilor.

Federația Română de Pescuit Sportiv mulțumește de asemenea sportivilor, arbitrilor federați și oficialilor sportivi federați pentru fair play, corectitudine și competența demonstrată cu ocazia acestui Campionat Național!

Ștefan Popescu – președinte FRPS

Speak Your Mind

*