ÎN ATENȚIA CLUBURILOR SPORTIVE

Pe această cale, transmit Cluburilor sportive membre ale FRPS, să comunice la sediul federației din Alba Iulia, str. Octavian Goga nr. 7, județul Alba, Tabelul cu sportivii care vor participa în Competițiile sportive oficiale în anul 2020.

Cluburile afiliate, care în ultimii doi ani nu au participat la competițiile oficiale organizate de catre federație și care nu și-au plătit obligațiile fiscale, respectiv cotizația anuală și taxele de legitimare și-au pierdut calitatea de membru, în conformitate cu prevederile exprese ale art. 13.1 lit a pentru membri afiliați, respectiv 13.1 lit. b pentru membri fondatori.

Atașat prezentului anunț aveți formularele care trebuiesc trimise la federație, pe lângă legitimațiile sportive și dovada achitării taxelor de legitimare (15 lei/spoetiv) respectiv cotizația de membru în valoare de 1.000 lei.

Documentele trebuie să parvină federației până în data de 5 ianuarie 2020, în vederea înregistrării sportivilor în Registrul Național al sportivilor, din evidențele Institutului Național de Cercetare pentru Sport.

Ștefan Popescu – președinte FRPS

baza date sportivi-1 declaratie cn pescuit

Speak Your Mind

*