Ultima lovitură primită de AGVPSR

Azi, 11 martie 2016 la Inalta Curte de Casatie și Justiție s-a dat soluția în recursul declarat de către AGVPSR împotriva Sentinței civile nr. 2397/16 septembrie 2015 date de Curtea de Apel București  în dosarul 7749/2/2013, prin care  s-a respins cererea formulată de către aceasta (AGVPSR) pentru anularea Autorizației nr. 1141/2013 prin care MTS a autorizat afilierea federației la CIPS.

Prin Decizia Inaltei Curți de Casație și Justiție nr. 722/11.03.2016, definitive, recursul a fost respins ca nefondat. În atare situație, poziția AGVPSR în cadrul CIPS este compromisă definitiv.

http://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery[0].Key=id&customQuery[0].Value=200000000309842

CIPS-FIPS Ed

Comments

 1. mai dureaza mult circul asta?

 2. popescu.stefan says:

  Până când pescarii sportivi vor conștientiza unde le este locul sau până când cei care încalcă legea vor fi sancționați penal.

 3. popescu.stefan says:

  Se pare că dumneavoastră aveți o fractură de logică. Federația nu are nici o legătură cu pescarii sportivi, ea fiind o asociere de persoane juridice. Faptul că pe mine mă contestă pescarii sportivi, îl consider ca un drept al lor personal, care nu are nici o legătură cu subiectul de față. Iar acel „ceva” care este afiliat la CIPS – FIPS trebuie să respecte și el legile și Hotărârile judecătorești definitive din propria țară. Ce nu înțelegeți dumneavoastră este că acel „ceva” nu a făcut și nu face decât rău pescuitului de competiție și pescarilor sportivi. Dar sunt convins că veți înțelege în scurt timp. Pentru că de asta există legi, pentru a fi respectate.
  PS Dacă acel „ceva” este atât de mare și tare, de ce pune sportivii la controalele anti-doping să declare că i-a trimis la control Federația Română de Pescuit Sportiv? Înțelegeți gravitatea situației?
  PPS Realizați că prin referirea la competițiile prin canale ați adus atingere onoarei unor persoane, care, fie că vă plac fie că nu, sunt Campionii Naționali al acestei țări? Poate ar fi decent să le cereți scuze. Deși mă îndoiesc că o veți face.

 4. popescu.stefan says:

  Alți Campioni naționali nu există. Dar, cu timpul, cei desemnați Campioni de federație, vor dovedi ce pot. Cât despre cei care nu-mi împărtășesc opiniile , ce pot eu să le fac? Să rămână în continuare acolo unde sunt. Trăim într-o țară liberă. Dar dacă eu respect legea, vor fi obligați să o respecte și ei. Nu credeți?
  PS Aștept să le cereți scuze celor pe care i-ați ridicularizat. Este o chestiune de bun simț. Sunt oameni deosebiți. Sau și ei, dacă nu vă împărtășesc opiniile, merită disprețul dumneavoastră? Mie puteți să-mi spuneți orice. Dar nu vă permit să atingeți onoarea unor sportivi adevărați. Apropo, vă este rușine de numele dumneavoastră de nu semnați cu el? Sau vreți ca sub anonimat să aruncați cu zoaie?

 5. popescu.stefan says:

  Se vede că sunteți îndoctrinat. Nu eu recunosc Campionii naționali, ci propria lor țară. Iar la Campionatele Mondiale merg în numele României, nu în nume personal. Iar dacă România nu-i trimite și totuși merg în numele ei, comit o infracțiune, folosind numele țării lor, fără ca țara să le fi făcut onoarea să-i desemneze pentru ca să o reprezinte.
  Nu vă faceți griji, că adevărații sportivi știu unde le este locul. Și nu uitați un lucru: „Câinele moare de drumul lung iar prostul de grija altuia”.
  Așa cum m-am așteptat, nu ați înțeles cui să cereți scuze. Oare știți cum se numesc cei care cred că numai ei au dreptate? Nici măcar nu aveți curajul răspunderii de a semna cu propriul nume. Dar vedeți că mesajele care intră pe acest web au înregistrat IP.

Speak Your Mind

*