CARNETE DE LEGITIMARE SPORTIVI DE PERFORMANȚĂ

Pentru a ieși în întâmpinarea cluburilor sportive și a simplifica procedurile de legitimare și autorizare a sportivilor, conform Ordinului MTS nr. 438/2018, Federația Română de Pescuit Sportiv va organiza un magazin online prin care cluburile sportive pot cumpăra Canetele de legitimare la prețul de 2,5 lei/buc. În urma comenzilor făcute, Carnetele de legitimare vor fi trimise pe adresele indicate pe comenzi, cu plata la livrare.

După achiziționarea și completarea Carnetelor de legitimare, cluburile sportive vor solicita federației emiterea autorizațiilor de sportivi de performanță, documente care permit deținătorilor să practice pescuitul sportiv atât pe teritoriul național, fără taxe suplimentare, cât și în toate statele Uniunii Europene.

Taxa de legitimare anuală este de 15 lei/an/sportiv.

Pentru relații: Tel. 0768 251 997

Ștefan Popescu – Președinte FRPS

 

Comments

 1. Felicitări penteu tot ce faceti

 2. Daniel Singeorzan says:

  Va salut domnul Popescu.
  As pure avea si EU un carnet de acesta?
  Specific ca de 10 ani traiesc in Danemarca, dar in spate am activitate competitionala in Romania si de 10 ani in Danemarca.
  Va multumesc anticipat Daniel Singeorzan

 3. Incearca sa fi mai explicit: cu documentele emise de FRPS poti pescui in statele Uniunii Europene fara alte taxe suplimentare? Sau doar pe teritoriul national al Romaniei?

 4. Ioan Leordean says:

  Vreau sa imi fac si eu un permis din asta,ce criterii trebuiesc indeplinite pt eliberarea acestui permis?

Speak Your Mind

*